Close ColourMod
© ColourMod.com

Voorwaarden

- Elk persoon die een startpagina aan maakt bij Start-Direct.com gaat akkoord met de voorwaarden.
- Start-Direct.nl behoudt zich het recht op ieder moment zonder notificatie een pagina te verwijderen wanneer deze zich niet aan de regels houdt.
- Het plaatsen van adult content op een startpagina is verboden.
- Het is verboden informatie te publiceren middels onze service die in strijd is met het Nederlands en/of Europees recht.
- Het is verboden auteursrechten te schenden d.m.v het verspreiden en/of publiceren van beschermd foto-,video- of muziekmateriaal.
- Het niet naleven van deze voorwaarden betekent dat Start-Direct.com alle kosten zal verhalen op de ingeschreven partij.
- Elke Start-Direct.com startpagina moet binnen 14 dagen 15 unieke links bevatten die gaan over het desbetreffende onderwerp. Wanneer dit niet het geval is, zal Start-Direct.com de naam opnieuw vrij geven.
- Elke gebruiker mag maximaal 5 startpagina's beheren.
- Start-Direct.com is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan derden veroorzaakt door een startpagina. De eigenaar van de startpagina is volledig verantwoordelijk hier voor.
- Wanneer u zich inschrijft bij Start-Direct.com gaat u akkoord dat u regelmatig een e-mail kan ontvangen van Start-Direct.om
- Het plaatsen van google adsense advertenties is enkel toegestaan in overleg met de webmaster.

Start-Direct
All rights reserved

Start-Direct © Start-Direct.com

Algemene Voorwaarden
Disclaimer | Privacybeleid